srijeda, 5. lipnja 2013.

Darivanje !!!





Obećala sam darivanje i evo ga stiglo je :)
Nedavno je blog napunio jednu godinu, i još jednom hvala svima na čitanju i podršci.
U tih godinu dana mislim da sam prilicno napredovala što u fotografiranju slastica, što u pripremi istih, ali i u pisanju postova.
Upoznala sam Vas drage kolege blogere, neke virtualno kroz postove a neke i osobno :)
Prekrasan je osjećaj kada mi se jave čitatelji koji su isprobali neki od recepata i ostali su zadovoljni, hvala vam od srca.
Pa da previše ne duljim, imam za vas jedan krasan poklon.
Za isti nisam zaslužna ja, nego moja dugogodišnja prijateljica i umjetnica Tajana Kolarec, koja je samo za vas naslikala prekrasnu sliku. Tajana hvala ti još jednom, najbolja si :)



Pravila nagradne igre :

1) ostavite komentar na blogu ( ne anoniman ) - možete napisati zašto bi baš vi trebali osvojiti sliku, dali ste isprobali koji recept, ako jeste kako vam se svidio, ako niste što biste voljeli isprobati :)

2 ) nije obavezno, ali bi bilo lijepo kad bi lajkali moju fb stranicu
http://www.facebook.com/pages/Ms-Bakery/  i kliknuli share na link koji vodi na nagradnu igru.

3 ) nagradna igra je ograničena na čitatelje sa prebivalištem u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije.

4 ) nagradna igra traje do 10.6. 2013. ( do ponoći ).


Želim svima puno sreće :)






Broj komentara: 37:

  1. zanima me kako mogu doći do ovakve slike? može li se naručiti kod tvoje prijateljice? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zašto baš ja? Zato što volim kad ljudi svojim rukama rade lijepe stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ajme ovo je predivna slika. Svaka čast!
    Tvojih sam puno recepta isprobala, a skoro svaki isprobani i stavila sliku na fejsu. :)
    Samo tako nastavi ! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ova slika me oduševljava i mislim da bi se baš uklopila u moje boje u kuhinji.Nisam, na području bivše Yu ali bih mogla da pošaljem adresu iz bivše YU....Idem malo da prošetam po tvom blogu.Srećno svima.

    OdgovoriIzbriši
  5. slika je baš inspirativna za kuhinju!Već dugo gledam recepte za macaronse i moram priznati da imam mali strah od njih jer se bojim da neće ispasti i da će se raspadati, razlijati, biti u čudnim oblicima... Uh, svašta može poći krivo! Nadam se da ću se uskoro ohrabriti i isprobati ih! Tvoji izgledaju savršeno i fino (pogotovo oni od čokolade)!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sam tek sada otkrila tvoj blog, na FB.. Odlian je.. Nabrzaka sam preletila recepte i neke torte su mi se vec uvukle pod kozu.. Cokoladnu tortu s visnjama pravim cim se prve zacrvene kod mene u dvoristu, a mozda i ranije.. :)
    Cestitam na blogorodjendanu!

    Pozz,
    Barbara

    OdgovoriIzbriši
  7. Odličan blog....i fb stranicu.... slika je prekrasna....J'adore !!! love it ... probala sam Torta" vruca" a za vikend cu probati " zebra kolač" ..pozdrav iz Nina.
    Sonia

    OdgovoriIzbriši
  8. razlog da dobijem sliku : volim čokoladne mafine sa šlagom i sočnom višnjom kao ukras . Kad sama napravim to je samo jedan trenutak, a ovo ostaje za večnost . Baš bi mi se uklopila u sobi :D Sve najbolje za blogorodjendan i puno originalnih recepata u budućnosti !

    OdgovoriIzbriši
  9. Slika je fenomenalna! Odlicno bi se uklopila u moju kuhinju u kojoj provodim vecinu svog vremena,spremajuci raznovrsne slastice svojoj cetvorici musketira! Nova sam na vasem blogu i jedva cekam isprobati vase receptice ! ;)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Slika je prekrasna i odlično bi se uklopila u novu kuhinju koju imam u planu renovirati.
    Što se tvojih recepata tiče, planiram uskoro isprobati zebra kolač, a označila sam si još nekoliko recepata.

    OdgovoriIzbriši
  11. Fahrija Rizvanovic5. lipnja 2013. u 14:34

    Sliku bi trebala dobiti moja unuka Inda koja obozava pomagati u pravljenju ovih mafina islasno ih jesti.Pored mafina mi stalno pravimo Zebru kolac kojeg ona nosi u vrtic i slasno jede za uzinu sa svojim drugarima i oni ga obozavaju.Slika bi lijepo ukrasavala njihovu malu kuhnjicu u kojoj oni kroz igru sa svojim tetama prave razne slastrice.Nista ljepse od djecije radosti.Ja pored Vasih divni recepata obozavam putovanja i restorane.Cestititke za Vas.HVALA.

    OdgovoriIzbriši
  12. slika je prekrasna, pravi dodatak za ozracje u kojem pripremam kako tvoje recepte tako i svoje...svi kolaci koje sam radila po tvojim receptima su oduševili sve moje ukucane :), a i sire :).
    Blog ti je odlican jer sam pogled na slike kolaca izmami osmjeh na lice...Samo tako naprijed :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivno darivanje! Ja sam velika ljubiteljica muffinsa i često ih pravim. Neke od recepata i sama dalje prosljeđujem. Moja kćerka ih obožava i uvijek si damo truda posebno ih ukrasiti. Ne mogu ni zamisliti kakvo bi veselje ova slika stvorila u našem domu :)
    Čestitam na 1. rođendanu bloga!
    Neki recepti su bookmarkirani i samo čekaju da prikupim sve sastojke.

    OdgovoriIzbriši
  14. sliku bih trebala dobiti ja zato što smo se super nasmijale onu večer kod mene u stanu nakon tvojih odličnih čokoladnih kolača s jagodama i šlagom :)i ostalih dodataka... :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Pre svega cestitke za blogorodjendan!!!!!
    Slika je sjajna i zaista bih volela da je imam u svom prostoru!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. A da zaboravih....jako mi se dopao recept za cokoladnu tortu sigurno cu je praviti u skorije vreme......pozdrav!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  17. Sretan blogovski rođendan! :)
    Ja bih htjela sliku jer preslatka, baš bi mi super pasala u kuhinju ili sobu. Još nisam nijedan vaš recept isprobala jer sam tek nedavno otkrila blog, ali bih htjela isprobat chocolate layer cake, ogromni sam čokoholičar i čini se savršena za mene :)
    Lp
    p.s. ako je ikako moguće, bilo bi super kada biste objavili recept za macaronse :)

    OdgovoriIzbriši
  18. jer mi je prekrasna i jako je zelim :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Slika je divna. Upravo sam se uselila u novi stan i već znam di bi ta slika stajala.
    Nisam isprobala niti jedan recept ali prvom prilikom pravim Truffles sa cimetom.

    OdgovoriIzbriši
  20. Moje boje, moj stil, moja strast - kolači. Isprobala sam tortu od Nutelle bez brašna. Imala sam u gostima curicu koja nažalost ne smije jesti ništa od brašna. POšto volim raditi kolače i pravim ih jako često, isprobat ću još recepata. Sljedeća bi mogla biti čokoladna torta s malinama. Čestitam rođendan, pohvale za stranicu, puno uspjeha i slasnih recepata.

    OdgovoriIzbriši
  21. Predivna slika, baš za kuhinju ili blagavaonicu.... Ovo kad gledam odmah bi nešto slatko. Inače obožavam raditi torte i kolače, pa uvijek nađem neki dobar recept ili ideju na blogu.... Svi smo sladokusci to nam je bolna točka... Sretan blogovski rođendan...

    OdgovoriIzbriši
  22. Budući da trešnje i čokoladu u kolačima često radim u klasičnoj schwarzwald torti isprobala sam tvoj receptić Čokoladna torta sa višnjama / Chocolate sour cherry cake i ugodno se iznenadila osvježavajučim okusom i prefinom kremicom. A za sliku nemam što reći, sama po sebi govori da je stvorena za sladokusce ili one koje će to tek postati. Jednostavno mami na još ;)
    Voljela bih isprobati koji receptić sa nutellom ali nikako da na to dođe na red kada se brzo popapa sa palačinkama :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Prlijepa slika za kuhinju uvijek me podsječa na glad ;)

    OdgovoriIzbriši
  24. odlično bi se uklopila u moju svježe bojanu sobu, 2 zida boje breskve, a 2 svijetlo plava, nova zavjesa, sad bi trebalo neki novi namještaj i ukrase

    imap super savjete i ideje, sve naj za ročkas

    OdgovoriIzbriši
  25. Divan blog - kad god imam slobodnog vremena tu sam. Divna nagrada. Malo je reć' divna. Predivna!!! Imam prijateljicu koja se nedavno udala, ovo bi joj savršeno stajalo u dnevnom boravku. Ne bih mogla a da joj ne poklonim, jer znam da bi i ona željela ovo imati.

    Lp :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Divna slikica :) Ja bi ju trebala da se uklopi u moju kolekciju cupcake slikica :) :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Zašto ju želim?? Jer sve više shvaćam da sam ovisna o slatkom pa želim da to svi vide :D Jer se bavim desertima i jer još nemam cupcake sliku!
    Pusa :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Ja bih slikicu :) Isprobala zebru, odlična, + 5 :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Jer se prijavljujem svim srcem za ovu nagradnu igru i obožavam spoj kolačića i umjetnosti. :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Obozavam vocne kolace,torte i sve sto u sebi ima voca.Tvoja cokoladna torta sa visnjama,pa ona sa bananama,sa mandarinama me ocarala.To je nesto sto se radi cesto,po nekoliko puta.Volim kada nesto napravim da mi to netko pohvali,da se to pojede..a to je uvijek tako kada radim nesto iz tvojih recepata.Sve sto slozim,znam da ce se pojesti i traziti komad vise::)).Posto sam veliki gurman i volim kuhinju i sve sto je vezano uz nju,tako me ova slika mami i mami.Mislim da bi ju ja trebala osvojiti,jer za novi stan bi mi dobro dosla jedna ovakva lijepa slikica kao sto je ova,i svaka cast Tajani.A pogotovo kada bi ju stavila negdje u kuhinji,uvijek bi me podsjetila da sve sto me zanima novo pogledam u tvoje receptice,jer me tvoji recepti nikad nisu razocarali::))

    OdgovoriIzbriši
  31. Slika je predivna i svako bi je pozelio imati u svome domu <3
    Sto se tice recepata, posto obozavam kolace, obecavam da cu sigurno dosta toga isprobati ;)

    OdgovoriIzbriši
  32. Jao super jeee ja slike obozavam,ali nisam bas u mogucnosti priustiti sebi pa bih bila odusevljena kada bi je dobila na poklon :* Recepti su odlicne dosta sam ih isprobala i super su,brzo,fino,jednostavno,bas za nas mlade mame :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Divna je slika, svaka čast na ideji :D

    OdgovoriIzbriši
  34. Najprije čestitke za blogorođendan i nadam se da ćeš nas još dugo uveseljavati svojim receptima i da će biti još punooo rođendana koje ćeš slaviti s nama. Moram pohvaliti tvoje recepte jer ne da su samo fotografije savršene, sviđaju mi se i sami recepti budući da se radi o većini kolača i torti koje bih i sama voljela degustirati.

    Zašto bi baš ja trebala osvojiti sliku? Nedavno smo počeli s uređivanjem slatkog malog stančića s dragim i sve to dosta polako ide, upravo osmišljavamo kuhinjicu u potkrovlju, pa bi ova slika ako ju osvojim definitivno dobila počasno mjesto u stanu. Već sam razmišljala da neki dio zida sama oslikam ali ne znam koliko ću imati vremena uz posao pa mislim da bi ova slika bila kao naručena. Ako ne osvojim sliku onda ću sigurno nešto slično probati iskemijati sama ali sumnjam da bi to bilo ovako savršeno.

    Što se tvojih recepata tiče, imam ih stvarno puno spremljeno i krećem s isprobavanjem nakon selidbe jer onda ću svaki vikend nešto peći.. sad nažalost ne pravim kolače toliko često jer ih kod nas doma nema tko pojesti a i kad ih pravim onda imaju svoje želje i to je to. Ono što ću prvo sigurno isprobati prema tvom receptu je sladoled. Sjećam se da si pisala kako ste vi obitelj koja sladoled jede cijele godine - isto je i kod mene, jedem ga i po najvećoj hladnoći. Tvoj mi se sladoled od nutelle činio savršen jer si spojila dvije moje omiljene namirnice (sladoled i nutellu) i do sad s ni jednim isprobanim nisam bila zadovoljna tako da će to biti prvo što ću probati. Privlače me i macaronsi - i veliko ti hvala što si nam pokazala kako izgledaju i u presjeku. Uvijek sam se pitala kakva im je unutrašnjost i da li su to mekani ili tvrdi keksići/kolačići a kad sam vidjela i tvoje punjenje s jagodom rekla sam da ih definitivno radim. Vruću tortu isto želim isprobati zbog kombinacije čokolade i jagoda a sviđa mi se i čokoladna torta s bananama koje volim u svim kombinacijama. Čim isprobam ponešto od ovoga stavit ću sliku na tvoju FB stranicu a objavit ću i članke na blogu.
    Još jednom sretan ročkas i isprike zbog predetaljnog pisanja <3

    OdgovoriIzbriši
  35. I tvoj blog i slika su beatiful;) Big like!!

    OdgovoriIzbriši
  36. Krasna slika..divne boje i moj omiljeni cupcake :-)Bilo bi lijepo kada bi krasila zid moje kuhinje :-)
    Divni su recepti i sve pohvale blogerici!

    OdgovoriIzbriši